Jelentkezés mérés(ekre) EWS Analyser EWS NIDAN-Kaishaku, Dinamika

Az "Egészség négyszzög" koncepciót támogató mérések: EWS Analyser EWS NIDAN-Kaishaku, Dinamika
 Koncepció lényege, hogy a testünket az energia áramlás is szabályozza ( Magyarországon a pécsi orvostudományi egyetemen prof. Dr. Hegyi Gabriella vezetésével a komplementer tanszéken akupunktúra és hagyományos kínai orvoslás oktatása történik, ami a meridiánok és csakrák energia áramlásával kapcsolatos)
A testünk működésére pedig az őssejtek megtapadása és osztódása a szöveteinkben nagyon jótékony hatásúak, de ehhez antioxidáns bőségre van szüksége a szervezetünknek.
Mérésekhez előzetes bejelentkezés szükséges. Preferált nap : szombat , de előzetes bejelentkezés alapján az időpont szabadon megbeszélhető
Analyser mérés : mérés 1 perc kiértékelés 5-15 perc ingyenes Mérés segítségével az energetikai állapot felmérése történik és két softver segítségével konkrét ajánlás lehetősége nyílik meg az energetikai és étrendkiegészítő ajánlásra. 
Dinamika mérés  : 5000 Ft mérés kb 5 perc kiértékelés 5-15 perc Az állapotváltozás követésére kiválóan alkalmas, mert képi és százalékos értékben jeleníti meg a vegetatív , pszichoemocionális, neurohormonális, illetve a meridiánok, csakrák működését. érdekesség káéppen ad egy biológiai életkort is.
NLS (EWS NIDAN-Kaishaku) : 20 000 Ft mérés kb 30 perc kiértékelés kb 2 óra (kb 120 "metszet"):
az anatómiai képeken különböző formájú jelekkel megjeleníti az adott pont energetikai állapotát: nincs szabályozás, egyensúly van, szabályozás alatt van, energia befektetéssel zajlik a szabályozás, energia befektetés ellenére nem kerül egyensúlyi állapota stb ezenkívül entrópia elemzés is végezhető.
a gép képes ételtolerancia és meridián vizsgálatra is.
 
Telefonszámok :Kenéz Zsolt 20 9164812
Kristály Gyógyszertár 20 36 499 37
Hókristály Fiókgyógyszertár 20 40 97 986